Malaysian sHexies

Monday, August 10, 2009

Yes.. Mus adalah salah seorang dari peserta Malaysian sHexies.. Seramai 10 orang.. Dapat jemputan dari KD.. Dah lama tak excen apa-apa.. Rindunya.. So, sengaja nak buat barang ringan-ringan sampingan.. Cabutan pertama adalah nama Fida.. Theme Fida adalah kaler biru.. Hehe.. Mus ni tak banyak kain kaler biru.. Tuh pasal kena cotton hunting.. Tak berapa syior ngan biru.. Ahaksss.. So, today nak update progress Mus.. Agar Fida tak tertanya-tanya serta Puan Penganjur juga.. Setakat hari ini, seperti dalam gambar.. Dah siap potong template dan kain.. Sekarang adalah masa menjahit menjadi Hexy yang sexy dan seterusnya adalah proses penyambungan.. Ujung minggu ni due date kan? 15 Ogos 2009.. Take note.. Hehe.. Doakan Mus berjaya siapkan dalam masa yang di tetapkan.. Selamat maju jaya semua kawan-kawan.. Go sHexies Go.. Yeehaa!!!

6 comments:

DiahRothman said...

Mus, go MUS go.......

Mrs. Fedex said...

hahahaha.. KD..
yes.. tengah jahit sekarang ni..
muahahaha..

Reen said...

bolih siap la Mus.
Any idea kat mana leh akak antar utk nak jadi kan blanket. Mine nearly nak siap la. (lepas raya kot)

Mrs. Fedex said...

owh.. kak reen nak battingkan ker?
walla.. antar pada KD la..
Kd kan tera pasai hexy ni..
ce try tanya..

Asmahani said...

So rajin laa mus.. :)

Mrs. Fedex said...

hani.. ni mus buat kat opis ni..
kat rumah xleh buat semua ni..
baju berlambaks.. ahaksss..