Kertas Recycle - Bakul Telur

Friday, June 27, 2008

Percubaan pertama.. Not bad eh.. Maybe dah lama sikit nanti bila dah dapat skill dapatlah bekerja dengan laju dan kemas.. Mus masih duk figure out, syelek apa yang derang gunakan dan berapa layer diaorang sapu sampai jadik keras dan shining macam tuh.. Thanks to Bal bagi Kak Mus tunjuk ajar eh.. Semalam anyam dengan Abah dapat buat seorang dua.. Hehe.. Abah kata renyah aih benda ni duk belek dia.. Renyah tapi turn out dia lawa.. Maybe sekarang tak cantik lagi tapi bila dah kena syelek yang sesuai mesti cantik.. Takpa.. Mus tetap belajar lagik.. Sekarang Mus kena hibernate, duduk dendiam.. Prepare apa yang patut.. Jadik budak baik.. Hehe..

4 comments:

Yasmin said...

Cantik bakul tu Mus.. Cam professional..

Musliha said...

Thanks Kak Min..
Lama tak nampak Kak Min..
Sihat ke Kak Min?
Mus baru nak belajar Kak Min..
Tak pandai lagi nak anyam..
Tak kemas sangat pun..

cikin said...

salam kenal mus..:):) cntiknyer bakul ni..:):) kongsila cara2 nak buatnyer.. nak juga belajar.. mana tau cikin leh buat utk majlis cikin nnti..:) hehe.. thanks mus..:)

Anonymous said...

Bonjour, duniamusliha.blogspot.com!
[url=http://cialistina.pun.pl/ ]Achat cialis en ligne[/url] [url=http://viagradysi.pun.pl/ ] viagra online[/url] [url=http://cialisorto.pun.pl/ ] cialis online[/url] [url=http://viagrakewa.pun.pl/ ] viagra [/url] [url=http://cialissexc.pun.pl/ ] cialis online[/url] [url=http://viagraginc.pun.pl/ ]Acheter du viagra en ligne[/url]