Tatty Teddy

Friday, May 2, 2008


Yeehaa.. At last.. Yes.. Yes.. Very very happy with this achievement.. Haiyyooo.. Tengok! Tatty Teddy version bolats tak berbulu.. Haha.. Sangat-sangats bolats iteww Tatty Teddy.. Mak Mus kata bear orang miskin sebab dia terkoyak-koyak bertampal.. Mus jumpa pattern ni masa tengah kepo-kepo dengan kawan dekat blog siam.. Macam tera ja duk geledah blog siam.. Hehe.. Buat-buat tera, konon.. Siam punya simbol crochet sangat berlainan.. Memula macam give up sebab tak paham simbol, then geledah lagik jumpa cara nak buat dia, then geledah lagik, study simbol dia, then geledah lagik, pi translate setiap perkataan siam tuh, then study.. Huh.. Suka punya pasai, sanggup no.. Haha.. At last, mission yang hari tuh asyik duk kata sangat mustahil untuk dibuat then sekarang macam tak percaya, siap!!.. Mus ada Tatty Teddy version berbulu tuh, colleague masa kerja office lama dulu bagi, then now dia dah ada kawan la version dogel.. Hehe.. Sama tak serupa, kan?

P/S - CAL with Cik Seri.. Tapi Cik Seri dah bawak diri sebab katanya dia dah tertinggal di belakang.. Pi China kot no? Leh suruh dia borong benang kat Cik Mus.. Haha..

2 comments:

MamaFaMi said...

Cantiknya tatty teddy yang Musliha kait niiii...sukanya...

Musliha said...

Mamafami.. Thanks..
Maila Mamafami..
Kita crochet bersama..