Pretty Tatted Kitty

Thursday, March 6, 2008

Acara melepaskan meroyan.. Huhu.. Dan lagi nak pegang shuttle dalam duk kelam kabut.. Tensen oooo tengok shuttle tuh duk dendiam.. Sempat buat benda kecik ni, Pretty Tatted Kitty.. Rasa lega sikit boleh tatting sikit.. Haha.. Pas ni kena duk diam2 la.. Nak siapkan benda yang tak siap lagi.. Tinggal benda kecik-kecik je yang remeh-temeh.. Nak jahit sarung bantal sila je lagi, tak cukup kain lagi semeter.. Rasanya by this week dah boleh siap semua, next week nak sedia-sedia display ja.. Ketaq lutut.. Kuang.. Kuang.. Kuang..

4 comments:

Fenrisar said...

See Here or Here

Charlene said...

So jealous see you can do the tatting. It love beautiful.

Musliha said...

Charlene, don't be jealous..
Come, let us tat together..
Sure, you can..

Akinol said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.