Hantaran Tunang

Monday, March 17, 2008




























Morning semua.. Mus ni duk belek gambar ni.. Banyak sangat.. Tatau nak tengok mana satu.. LOL Ni gambar hantaran Mus buat.. All by myself.. Mus nak save budget atas beberapa reason, so kena buat sendiri, simple2 jerk.. Hehe.. EP Chan tolong gubahkan merangkap pensihat.. Majlis hari Sabtu lepas berjalan dengan lancar nya.. Walau pun hujan sket, tapi semua ok.. Alhamdulillah.. Sekarang, "Saya Adik Manis dah jadik tunangan orang.." Haha.. Gerun jer rasa.. Doakan Mus berkekalan ke jinjang pelamin yer semua..

P/S - Thanks eh to all yang wish dan pada semua yang sms ada yang Mus tak sempat reply, kredit habes.. Asek call2 jer, tau2 kredit habes dah.. Haha.. Terima kasih juga pada my stitching sis yang poskan hadiah tunang.. Very appreciate tau.. Suka sangat.. Doakan Mus..

2 comments:

aroza said...

hello mus...

sori sgt2 coz paling lewat tau abt the good news ni...Tahniah!!!!...happy for u too...
marbeles nye hasil kerja tgn mus tu....terer la..me dulu sume mak n others yg buatkan, nak wat camne, dah mmg 'kerastangan'...kekeke..

bile me nak dpt tingok gambo2 mus yg cun tu....send le kat mail...heheh

Musliha said...

Zura,
Thanks for the wishes..
Doakan Mus sampai ke jinjang pelamin yer.. Amin..
Nanti Mus send sekeping dua gambar Mus, gamabr budak perasan di hari perasan sedunia.. Ekekek..
Thanks Zura..