Pumpkin & Fob

Tuesday, April 10, 2007

Another pumpkin & fob for a friend.. Yang ni giliran my sis kat Johor.. Sempena Hari Ibu untuk seorang Ibu.. LOL Hope dia gembira ngan pemberian ni.. Dah banyak bantuan dan hadiah kecil2 yang dia bagi.. Tak ternilai ngan yang Mus nak beri ni, tak sepadan rasa.. Takpa.. At least, Mus ikhlas memberi, itu yang penting.. Bila kita memberi sesuatu, bila orang yang menerima tuh gembira, perasaan yg timbul dalam diri kita tuh tak tau nak kata macam mana.. Memang hebat rasa dia.. LOL Satu perasaan memberi.. LOL Perasaan menerima lebih hebat.. LOL

5 comments:

Reen said...

Mus, bukan prasan tau. tapi cam utk akak je. Ada sapa2 kat sini orang Johor.Takde kan. Sah la akak nye. hehehe. Akan ku trima dgn penuh kegembiraan.

Musliha said...

Ha.. Ha.. Sapa ya org Johor? Ha.. Ha.. Definitely for you.. Suka tak? Dia on the way.. Heh..

Pinchesska said...

eh..akak pun johor gak mus...ayoyo..riben besau tu buat akak tensen lah...grrrr

Musliha said...

Ha.. Ha.. Jangan tensen Kak Index.. Yours lebih besau Mus kasik.. Ha.. Ha..

Pinchesska said...

tensen la sbb keras tangan kejung tak reti2 ikat reben..cam haper jer ruper riben akak..tensen..