4 Patch Pincushion

Friday, April 20, 2007

Hu.. Hu.. Akhirnya setelah puas semalam menenung sampai hangit2 monitor ni.. LOL Memikirkan macam mana nak buat 4 patch pincushion ni.. Semalam berhempas pulas membuat.. Jenuh pikiaq.. LOL Dan teori Mus tak salah.. Fuh.. Tak caya betui.. Ni la dia my first 4 patch pincushion.. Tapi tak tera lagi buat, so pincushion ni jadik kecik pulak.. LOL About 6cm lebar rasanya.. Memang cam seketui bantai cenonet ja.. LOL Next time try buat yang besar sket.. Niat nak buh reben keliling ikat cam hadiah tapi reben kaler coklat dah abes, yang baki reben tuh cuma boleh buat reben yang kecil tuh ja.. So, ni la hasilnya.. Seronok bila berjaya.. Penat pikiaq depan mesin jahit.. LOL

5 comments:

aroza said...

alaaa..terornyee....mus ni baguih aa....cam mudah je mus buat....kalau me la..mesti kena menuntut ilmu bape tahun dulu..kekekek

Musliha said...

Bukan la Aroza.. Kalu dah mula wat sekali, sure akan nak buat lagi.. Practice makes perfect.. Ha.. Ha..

Salmi said...

Mus..jangan lupe wat tutorial nanti ek..akak dah lama dah TER kat 4 patch pincusion nie...huhuhu..

Musliha said...

Ibu.. Ok.. Nanti Mus buat tutorial.. Lepas balik Wang Kelian..

- Azie - said...

Congrats Mus, coz berjaya buat 4 patch pincushion. Azie dah cuba tapi tak berjaya, N kurang patience may be.. hik hik.. last2 jadik pincushion biasa jer..

Thumbs up, great job..