Kiriman Dari Singapore

Monday, April 16, 2007










Ya.. Ya.. Another kiriman dari Singapore.. Wow! Wee! Tak sangka akan dapat biscornu kecik comel nih.. It's from RL.. Thanks a lot RL.. Ermm.. Seswei kalu buat fob, memang kecik ja.. Nak buat cucuk jarum sayang rasanya.. LOL Dah mintak kebenaran RL untuk jahitkan reben kat salah satu penjuru.. Nak buat fob.. Ermm.. Suka betul.. Sangat suka pada biscornu nih..

5 comments:

Pinchesska said...

wahhh..salute lah kat Ratu..dlm dok bz terbang sana sini..masih boleh cari masa buat 2 bijik biscornu....hebat lah mak!!

fds said...

wahhh. cantik. comel. rasa RL dah siap habis pack untuk siap sedia berangakat ke ostolia kan. Kalau RL sempat menyinggah Blog Musliha ni. Me ucapan Good Luck to you.

Lybeau said...

hello pinchesska...fds....thanks again for the compliment....hehe..skarang ni mak baru habis satu lagik biscornu...tapi tersenget skit....hahhaha!!..me blum hais packing....tapi tickets dah beli 18 may wa....fly....

Lybeau said...

mus oh mus....i hope u love it....tu senget tak...hehehhehe...nak snap gambo pun lum sempat....wahahahahha

Musliha said...

Ratu.. Welcome to my blog.. Takpa.. Senget pun me like.. Hu.. Hu..