Reversible Bag + Tiny Crocheted Bebear

Tuesday, May 24, 2011

As-Salam..

Masih lagi berlegar-legar sekitar cerita reversible bag.. Tapi kali ni lain sikit.. Selalunya reversible bag digandingkan dengan bouquet pin, tapi kali ni digandingkan dengan tiny crocheted bebear.. Heavy cotton fabric bermotif mickey hitam diganding dengan normal cotton fabric bermotif turqoise.. Actually, tiny crocheted bebear tu adalah berfungsi sebagai keyfinder.. Means, boleh gantung kunci kat keyfinder tuh.. Key finder tuh suka hati kita la.. Nak letak belah dalam ka luar ka.. Mudah nak cari kunci.. Lawa dak? Kah.. Kah.. Masuk bakul angkat sendiri.. Sapa-sapa nak order bebear saja pun boleh.. Nak order sekali dengan beg jugak boleh.. Apa-apa email Mus eh.. Next nanti Mus cerita pesen lain plak.. Beg tetap beg yang sama.. Pesen berbeza.. Hehe.. Ada-ada ja eh.. Banyak akai.. Ahaksss..

4 comments:

DiahRothman said...

Mus, beg cantik, bebear pun comel!! :)

Mrs. Fedex said...

tq KD.. tq..

Rai said...

bape harga reversible bag ni cik mus...

Mrs. Fedex said...

cik rai..
yg jenis ado gumi2 ni rm40..
yg jenis ado bunga crochet tu rm35..
cik rai minat kah? keh.. keh..