Customized Tee - Firas & Fawwaz

Friday, May 27, 2011

As-Salam..

Selamat hari Jumaat kengkawan.. Baru lepas balik meronggeng di Daiso.. Kah.. Kah.. Giler TERjebak TERbeli.. Pengsanla.. Daiso ni kena pi hari biasa, jangan pi hari minggu.. Hari minggu banyak barang habes, hari biasa kalau penuh ja semua rak.. Suka.. Suka.. Dah ado banyak barang dalam list nak beli nanti.. Haha.. Pengsanla kalau Mr. Fedex tengok.. Bini sapa la ni ha? Kah.. Kah.. Ok.. Ok.. Sudah cerita Daiso.. Kalau cerita bab Daiso ni, 3 hari 3 malam pun tak habes.. Excited punya pasal.. Ahaksss.. Kali ni kita beralih ke customized felt tee.. Order dari Adik Siti untuk 2 orang putera.. Firas dan Fawwaz.. Dah sampai ke tuan badan dah.. Dah seronok dah tu.. Next, ado lagi yang belum siap.. Next turn En. Azizi.. Bawak bersabaq na.. Sekarang ni Mus tengah duk potong felt untuk bulk order hp strap.. Nanti dah siap dan dah berlangsung majlis berkenaan, baru kita kasi up gambaq.. Mamanya nak surprise.. Hehe.. Kawan-kawan yang berminat apa-apa di blog Mus ni, jangan ragu-ragu untuk email pertanyaan ok.. Thanks to all yang keluar masuk blog ni.. Till then.. Hugsss..

2 comments:

cikgu su said...

Mus
Daiso tu kat mana?
Kak su x tau pun. Kedai apa?
( nampak no org kpg ek?)

Mrs. Fedex said...

kak su..
mus ni kat penang..
ado buka kedai daiso kat queensbay ni..
kat kl kalau pun ada..
lagi meriah kak su kl punya..
daiso ni jual brg2 dr jepun..
gila best nak pengsan!!!
banyak barang kraf leh dapat kat sana.. suka.. suka..