Reversible Bag

Wednesday, April 6, 2011

As-Salam.. Happy Wednesday..

Ramai orang duk tanya-tanya.. Mus dah tak menjahit ke? Hehe.. Jangan risau.. Ado ni.. Jahit sedia ada.. Tapi tak terposting kat blog ni.. Ecewahhh.. Macam Mus ni busy sangat eh.. Busy body adala.. Ahaksss.. Yang terbaru projek Mus jahit reversible bag ni.. Order dari Kak Ratna.. Heavy cotton bunga-bunga, gandingan cotton biasa merah.. Tambah pulak rose bouquet ada merah terang.. Perghhh.. Bangkit kan? Hah.. Perahsan sendiri! Rasa macam ceria semacam je bawa beg ni.. Dalam boleh letak macam-macam.. Boleh buat beg telekung untuk Muslim.. Boleh juga buat beg pergi kerja hari-hari.. Shopping beg juga amat sesuai.. Bergaya habes ok.. Memang nice sangat.. Dijamin kualiti yang kemas.. Cehhh.. Promote.. Pada sesapa yang nak order reversible beg ni.. Contact Mus na.. Jangan malu-malu.. Pilihan kain banyak ada.. Lawa-lawa.. Selawa tuan yang buat beg ni juga.. Haha.. Ini sudah melampau.. Lariksssssss..

3 comments:

haslina said...

sungguh sungguh santek.
tahniah mus.

DiahRothman said...

Cantik tu...... merah pun ada!

Jahit2 gak, Alisha, sapa jaga tu.... sian dia. Kalau tak dan bak mai laa sini.... :)

Mrs. Fedex said...

haslina..
lama xdgq khabaq no..
tq..tq..

KD..
alisha lena baru mus jahit.. hehe..
mana boleh bagi KD..
nanti mus ami dia ni rindu.. rindu.. rinduuuuu.. haha..