Make Over Romper Alisha

Monday, April 11, 2011

As-Salam.. Monday bluesssss..

Kenapa asal Isnin jer ada blues eh? Sebab mandom eh semua orang? Haha.. Today nak cerita aktiviti hari Jumaat.. Balik kerja gedebuk-gedebak.. Habes settle kerja semua.. Alisha pun dah lena, Mus mula aktiviti.. Habeskan apa yang belum habes yang ada dalam raga tuh.. Potong felt dah lama ni.. Cuma tinggal tak jahit saja.. So, malam tuh kuat semangat la.. Kasik jahit.. Siap almost dah tengah malam.. Alisha dan Mr. Fedex dah lama berkeroh tepi Mus.. Alisha tu kalau lena atas katil malam-malam Mus mau ada tepi.. Tak peluk dia takpa.. Tapi asal ada bau kot.. Dak kalau dia pusing kiri kanan buka mata cari.. Pandai eh bebudak ni.. Ajaib.. Ajaib.. Dah siap tu, esok pagi semangat aihhh.. Kita kasik pakai.. Siap duk habaq kat Alisha yang Mus buat kat dia.. Haha.. Keciwi betul! Romper Alisha ni kaler kuning plain saja.. Tuh kasik comel-comel sikit.. Saja carik pasai kan? Alisha genap 3 bulan interprem baju yang baru make over siap bertepung muka Ami dia ni lumuq bedak.. Boleh goreng! Ekekek..

8 comments:

haslina said...

chomel gitu.
;))

Mrs. Fedex said...

tq haslina..

Kuazue Mohamad said...

mus,
kalau antar taska ne.. kompom tak ilang or tukar... tapi chomey la anak mami tu even ami dia buh tepung...

Mrs. Fedex said...

azue..
goreng pon sadap! ekekekek..
rindu betul bila tengok gambaq alisha ni.. geram! geram!

sonia - curso artesanato EVA said...

Bayi INDAH, SELAMAT

Mrs. Fedex said...

tq sonia..

Laila said...

tomei..tomei

Mrs. Fedex said...

tq siti..