Projek Mega!!! Siap!!!

Thursday, October 28, 2010

As-Salam..


Lama tak update blog no.. Bukan apa.. Tertinggai kamera kat umah mentua.. Tuh nak update takdak gambaq bukti macam tak berapa nak best pulak.. Tuh yang delay lama tuh.. Ni la projek mega yang Mus gembar-gemburkan tuh.. Siap lama dah ni.. Hebat ok.. Tak pernah pulak siap projek crochet mega jenis gini-gini.. Ni semua penangan Cik Seri yang hebat meracun itewww.. Akhirnya.. Bila racun TERserap.. Hasilnya cardigan baby yang comel itewww.. Ahaksss.. Comel dak? Lantak.. Orang tak puji, sendiri puji sendiri.. Muahahaha.. Ni ada set dia ni.. Nanti esok pulak Mus tunjuk set dia.. Set dia pun siap dah.. La ni tengah berangan nak beli benang baru.. Nak buat projek lain pulak.. Nak CAL ngan Cik Seri itewww.. Entah jadi ke tak.. Ekekek.. Berangan ja lebih selalunya.. Ahaksss.. Ahaksss..

6 comments:

shima said...

mus,
kagum100x.. teruskan..nanti leh kshima beljar pulak

Mrs. Fedex said...

kak shima..
mus 1st try ni.. tak pernah try lagik.. alhamdulillah jadik..

DiahRothman said...

Mus, tahniah! Tak sejuk nanti baby Mus, sebab mummy dia rajin.... :D

Mrs. Fedex said...

KD..
yang benarnya, mummy dia rajin BERANGAN! hahahaha..

Tihara said...

comel nay..saya minat benda2 mcm ni :)

Mrs. Fedex said...

hai tihara..
berminat kalau jomla try sekali..