Projek Mega!!! A Set Of Cardigan + Hat

Friday, October 29, 2010

As-Salam.. Happy Friday..


Semalam Mus cerita pasai cardigan.. Today Mus cerita pasai set dia pulak.. Mus buat topi ni pas abes buat cardigan ni.. Bagi ada set.. Baru ngam pakai cardigan ngan topi pom-pom kalau keluaq malam.. Kan? Ececeh.. Berangan! Haha.. Cute dak topi tuh? Actually cardigan ni pun Mus nak crochet something buh kat tepi baju.. Atau crochet pengikat pom pom kat tgh baju.. Tatau macam mana lagi.. Tak decide lagik.. Tapi kalau ikut pattern dia, memang kosong gini.. Buat topi ni sehari ja amek masa.. Nampak benau excited kan? Ahaksss.. Syiok ok.. Excited pulak nak tunggu Baby ni.. Ekekek.. Nanti dah ada model, bolehla kita melaram.. Hiahahaha.. Berangan lagik! Mus sekarang ni tak abes-abes berangan.. Macam-macam.. Petang ni confirm nak singgah kedai benang.. Nak ushar apa yang patots.. Dengaq kata ada orang nak belanja benang sepapan.. Owh.. Tapi.. Sesambil tuh.. Mus dah potong kain putih.. Dah jahit hexy sikit-sikit.. Semalam dah sambung sikit dah.. Nanti dah besaq skit, Mus tunjuk progress.. Happy hols kawan-kawan.. Hugsss..

5 comments:

Hida said...

congrats mus...i like very much...
kalau dpt gegirl leh tambah munger2 crochet/daisies sket kat depan white + yellow...eh ahkak lak yg terberangan..ekeke

Mrs. Fedex said...

kak da.. kan?
tu ingat nak tambah munge la tepi..
baru berseriiiiiiii..

lia said...

cantikk....suka sgt tgk cardigan kait2 ni...

HaniCheLat said...

mus, cantik!!! untung baby ada mummy yang rajin and talented cam mus.. :-)

Mrs. Fedex said...

lia..
tq.. tq..
mus first time try.. suka sungguh..

hani..
angin rajin baru mai ok..
sebelum ni jadik PEMALAS betul.. haha..