"Hexy Blanket" - Kerja-Kerja Penyambungan

Tuesday, October 12, 2010

As-Salam..


Tajuk macam kerja-kerja JKR pulak.. Hehe.. Ok.. Sesiapa ingat lagi tak dulu Mus ada main kutu Hexy ni dengan kawan-kawan blog? Ngengada nak suruh orang ingat eh.. Lempang mau Mus? Ahaksss.. Di tangan Mus ada 90 keping bunga "Hexy The Sexy" itewww.. Tak cukup lagi 10 keping sebenaqnya.. Tapi takpa.. Halal.. 90 keping ni pun banyak owh.. Bebaru ni, dua tiga hari lepas la.. Rasa macam dah abes zaman duk bawah selimutkan.. So, pi la godek gobok hak berabuk bersawang tuh.. Bukak drawer first nampak bunga-bunga yang menawan ni.. Apa lagi.. Bawak keluaq.. Bedak-bedak.. Potong kain putih.. Jahit-jahit apa yang patut.. Pastu sambung-sambungla.. Setakat pagi semalam, 11 Oktober 2010 itula perkembangannya.. Terkini kalau, dah bukak dah kertas tengah tuh dan dah besaq dah sikit kerja-kerja penyambungan.. Sonok pulak rasa.. Sambil bed rest, sambil tangan jahit-jahit.. Hampaq atas perut.. Ekekek.. Meja segera.. Jimat no.. Betul kan KD macam ni Mus buat? Mus ni berangan nak jadik lagu KD nuh.. Cepat sungguh siap.. Takda langsung mak nenek UFO bagai.. Takpa.. Nak masuk rumah baru ni.. Semangat baru nak siapkan blanket ni untuk bilik baru nanti.. Doa-doa Mus berjaya la no.. Harap esok-esok baby rajin macam Mak dia yang perahsan ni ha.. Muahahaha..

2 comments:

DiahRothman said...

Mus, ni la Mus yang KD kenai dulu.... rajin dan lincah.... Tapi kena ingat cek tu berbadan dua!

Ha dia la tu! Campoq-campoq, pegu ngan warna putih mesti lawa... Jom, KD pun nak mula lah. Tapi KD kurang bunga banyak laa Mus..... :( Tak de rezeki kut!

Mrs. Fedex said...

KD.. tu la..
ni pun buat ni bersyarat ni..
kalau xikut syarat, langsung depa xbg buat apa.. ekekekek..

ha.. mus paham pasai bunga KD tuh..
ermmm.. tu la kan..
susah nak ckp..
mus duk ptg kain utk BOM ni.. hehe..
dah dpt green light..
nanti mus settlekan semua org punya..
mus xlupa..