Bazaar

Wednesday, May 23, 2012

As-Salam..

Lama tak bersiaran.. Hibernate dalam bilik jahit.. Hehe.. Today nak cerita pasai bazaar yang dah lepas.. Sesiapa ada fb Mus maka taula kan Mus pi meniaga kecil-kecilan.. Boleh tahan pulangan dia.. Sama macam hari tuh, share tapak meniaga dengan jiran Mus, Hany tuh.. Kali ni dia tak meniaga baju tapi dia meniaga bantai pulak.. Macam-macam ada.. Mekalau lenkali ada peluang, mesti mau join lagi.. Seronok.. Dapat kenalan dan juga peluang berniaga juga.. Selamat cuci mata kawan-kawan.. 

6 comments:

Angah said...

wawaoooo rajinla mus ni,byk tul brg2...

haslina said...

tahniah mus. sungguh kagum dengan kerajinan mus itu.
banyak sungguh barang2 nya.
semoga di permudahkan perjalanan business mus. amin.

Mrs. Fedex said...

thanks angah dan haslina..
thanks for the wishes..

man said...

rajinnya niaga...hehhee

Mrs. Fedex said...

thanks man..

Nazifa Mazni said...

niaga kat mn tu?syok nyer