Take Me Home

Friday, October 14, 2011

As-Salam..


Today nak cerita-cerita sikit pasai kesibukan yang melanda untuk ketika ini.. Hehe.. Takmo nak simpan-simpanla.. Esok-esok langsung tak dan cerita.. Ahaksss.. Dah siap design thank you tag dan kad jemputan.. Tengah sebuk duk print dan potong-potong.. Later nak letak eyelet then nak gantung ke goodies saja.. Card juga dah siap print.. Later nak letak eyelet dan riben then bolehla menjemputs.. Later dah siap, Mus cerita lagi.. Semua ni untuk kenduri aqiqah Alisha.. Dirancang hujung bulan ni.. Kambing dah dapat.. Tuh yang tengah sebuk-sebuk sikit.. Nak mengulit macam-macam.. Bunga teluq dalam proses.. Tinggai nak sambung-sambung saja.. Nanti kasik cerita juga ni.. Banyak nak cerita ni.. Harap mak budak ni rajinla na.. Mau malas juga, tak tau nak kata apa la.. Haha.. Ok la.. Hari ni hari Jumaat.. Hari kegembiraan semua orang.. Have fun na.. Enjoy life.. Until then.. Hugs everyone..

4 comments:

haslina said...

wah comelnyaaaaaaaaa.
semoga di permudahkan urusan kenduri.
;))

Mrs. Fedex said...

thanks haslina..
mudah-mudahan lancarrrrr..

MsCraft Shoppe said...

hmmm xajak cik kema pong..mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Mrs. Fedex said...

kah.. kah.. cik kema..
mencik! mencik! mencik! hahaha..