Perihal Booth

Thursday, July 14, 2011

As-Salam..


Today Mus nak cerita perihal booth yang Mus buka hari Sabtu yang lepas.. Barang Mus tak la meriah mana pun sebab banyak yang tak sempat nak siap pun.. Tak cukup masa pun.. Mana yang ada saja la.. First try.. At least, experience kan.. Memang saja nak try.. Nak test market.. Alhamdulillah.. Jualan bagus.. Mus share booth dengan seorang kawan.. Dengan Hany.. Hany jual dress budak perempuan.. Memang jahit sendiri dress.. Bukan yang ready made kilang buat.. Ada macam-macam jenis.. Ada yang biasa.. Ada yang smocking.. Lawa sangatla.. After all, dah petang tuh memang penat la.. Nak pengsan rasa cuaca panas.. Tapi sukala.. Puas hati.. Next time dah tahu apa yang perlu, apa yang tak perlu.. Ada next time ka? Hehe.. Mana tau.. Kalau ada lobang lagi, boleh share dengan Hany booth lagi.. Layan gambaq sekitar hari tuh.. Tengok-tengok lupa tangkap gambaq dress Hany yang penuh dia penyangkut tu.. Gambaq-gambaq ni adalah gambaq di awal-awal Mus sampai set up booth.. Lepas tu, ramai orang dah.. Apa pun tak dan.. Bestla.. Moga-moga ada rezeki di lain kali.. Mudah-mudahan..

7 comments:

Natrah Norlin said...

best nye mus :D...kalau mus dekat nat ble tolong ejas untuk jualan kat pej kerajaan ni 2 hari setiap bulan masa hari gaji tau :D

haslina said...

tahniah mus.
mesti seronok kan da ada pengalaman buat jualan langsung ini.

HaniCheLat said...

booth kat mana ni mus. tahniah. selangkah lagi. :-)

kesumaharyani said...

cantiknya. akk belajar menjahit eh dulu?

Mrs. Fedex said...

nat..
seb baik jauh..
dak kalau dah lama suh adjust mai.. keh.. keh..

haslina..
malu tapi mahu.. kah.. kah..
at least ada pengalaman dah.. seronok..

hani.. tq..
booth kat masjid kapitan keling sempena heritage festival..
saja cuba-cuba nasib..

kesumaharyani..
belajar menjahit di mana kesuma?
maksud?

Scha Nur said...

salam,

akak ade buat class x tuk menjahit all the craft ni.berminat sangat..scha kat kulim..anything akak email kat scha bole?

teruja jap jumpe crafter from penang..thanks!

Mrs. Fedex said...

scha nur..
mus ada buat kelas personal..
belum heboh2 lagik..
scha berminat ker? ok..
nanti mus email yer details..
tq..