Gomuks Si Owl

Friday, May 7, 2010

As-Salam.. Salam hari Jumaat..

Lapaq nak pengsan ok pagi ni.. Agagaga.. Tapi takpa.. Dah tenangkan keperutan yang nak pengsan tuh.. Alhamdulillah.. Ok.. Today kita layan owl pulak.. Burung hantu yang gemuks.. Tetiba siap jadi gemuks plak dia.. Comel juga.. Kepunyaan Janna.. Sekarang tengah main cantum-cantum applique.. Request dari Janna juga.. Tunggu ok Janna.. Setia je dia.. Huhu.. Mus ni banyak agenda merepeks.. Ahaksss.. Sket lagi nak siap.. No worry.. Under good progress.. Hehe.. Mesti meletops punya.. Ok la.. Esok Sabtu.. Happy hols kawan-kawan.. Hugsss..

8 comments:

janna said...

Mus, yea yeah..sonok dengar dah nk siap..x sabar lak..mesti melotopss..

Mrs. Fedex said...

ok.. tgh sambung..
nak kena jhit skit kasik stable..
tunggu sat na..
biaq kalau anak tarik pun keluaq seketui.. ekekeke..

haslina said...

alahai dah la ngantuk sikit pagi isnin ni..rasa cam owl kuning tu gak..
hikhik...

Mrs. Fedex said...

hahaha.. owl kuning tu macam pemalas eh.. ekekekeke..

AA said...

Mus, take a break. Ambik Sunshine award ni kat my blog ye.

http://hanifadil.blogspot.com/2010/05/sunshine-award.html

Mrs. Fedex said...

wah.. hani..
ado sunshine award plak..
ok.. ok.. tq.. tq..

sakura-chi said...

salam, puan mus, saya ada bagi emel ke gmail.pasal nk konfem saya pnya order..pls respon

Mrs. Fedex said...

w'salam sakura..
maaf sesangat yer..
saya kurang sihat kebelakangan ni..
minta maaf dari pihak saya banyak-banyak..