Pemenang Contest Design Label "Jarum Sutera"

Monday, November 30, 2009

As-Salam kawan-kawan sekalian..


First sekali, Mus nak kena minta maaf dengan kawan-kawan sekalian.. Mus tak dapat nak announce minggu lepas.. Dek kerana beberapa kesulitan serta kematian saudara baru-baru ni.. Pada yang tertunggu-tunggu.. Maaf banyak-banyak ok.. Date line untuk projek-projek lain juga sudah berganjak hari.. Ermmm.. Tu la kan.. Kadang kita mampu merancang.. Tapi, Allah menduga hingga tak terkata.. Syukurla.. Buat pengajaran..

Ok.. Berbalik pada objektif asal.. Hehe.. Seramai 6 peserta.. Cik Kema, Misa, Ayu, Sleepy, Inahaiqal & Sweet Craft.. So, banyak design owhhh.. Antara semua.. Kak Ina paling cekal hantar banyak design.. Banyak idea Kak Ina ni tau.. Mus appreciate sangat-sangat.. Disebabkan hanya 6 peserta maka semua berpeluang mengendong pulang hadiah ok.. Ekekek.. Walau bukan replica kunci kereta mewah, jadikla sebagai tanda mata ingatan tulus ikhlas dari Mus yer.. So, tanpa berlengah masa.. Dengan ini.. Pemenang Contest Design Label "Jarum Sutera" adalah.. Jeng.. Jengg.. Jenggg..

MISA

Yeayyy.. Clap.. Clap.. Tepuk tangan beramai-ramai untuk Misa ok.. Misa adalah peserta kedua yang hantar penyertaan selepas Cik Kema.. Mus suka giler masa tengok tuh.. Cantik sangat-sangat.. Kat bawah ni Mus sertai design label yang Misa buat.. So, ini akan jadik design tetap Mus yer.. Harap Misa halalkan Mus guna design yang Misa design ni yer.. Terima kasih pada Misa luang masa untuk contest ni.. Tak lupa juga pada 5 peserta yang lain.. Mus sangat-sangat menghargainya.. Sangat-sangat.. Hadiah terpaksa dimisterikan.. Hehe.. Bukan per.. Gambar takleh donlot.. nanti kita tunggu orang yang dapat tunjuk gambar ok.. Tunggu sehari dua.. mus minta BIL Mus tolong transferkan.. Hehe.. Maaf yer.. Terima kasih sekali lagi untuk semua kerana support Mus.. Terima kasih banyak-banyak.. Big huggsss..

P/S - Pada kesemua 6 peserta.. Sila email Mus address lengkap no telefon di musliha.yusof@gmail.com.. Terima kasih..

14 comments:

My Rayyan said...

wah2 cik kema pon suker laaaaa label ni...simple tp lawo ok!

taniah misa

DiahRothman said...

Mus cantik laa lebel Mus. Simple tapi ada power!

Mrs. Fedex said...

Cik Kema..
Cik Mus suka juga ok.. Muahahaha..

KD..
Mus dah email pada KD dak lagi?
Huh.. Terlupa la..
Kejap nak check..

misa said...

mus,
maceeeeh.. tak sangka dipilih jd pemenang.. (masuk pun suka2 jer.. :p)

orite.. misa halalkan mus pakai.. kiranya dah jadi hak milik mus lah..

apepun.. tenkiuuu...ni berdebar2 tunggu hadiah misteri ni.. ngeee...

misa said...

oops.. lupa plak.. tu la.. excited sgt...

cik kema, tq.. ;)

Mrs. Fedex said...

ehehehe.. misa..
takla misteri sgt..
xleh transfer gambo je ni..
hehehe.. tunggu ok..
mesti kasik settle pos brg ni sumer..

sweetcraft store said...

owh..mmg cantik design ni..kene dgn syarat yg dh ditetapkan..bgs2.

Mrs. Fedex said...

ya.. ya.. sweet..
syiok kan? hehe..

misa said...

mus..

misa dah attach psd.. sori lmbt ye.. baru jenguk mail..

Mrs. Fedex said...

ok.. takpe.. thanks misa..

ayu said...

yeahh!! yeah!!!..tak menang pong dapat hadiah ek..bestttnyaa..hehehehe..

Mrs. Fedex said...

yes.. tunggu ok ayu..
nak letak gamabr sini tatau nak transfer mcm mana.. tunggu ok..

Salmi said...

Wallah..with that label..my doa is Mus will succes in what ever craft bisness yang mus venture.

Mrs. Fedex said...

ibu.. terima kasih..
doakan mus berjaya ok..
huggsss..