Contest Design Label "Jarum Sutera"

Wednesday, November 25, 2009

Sticky Mode For A Week!!!


Salam buddies..

Hari ni Mus nak annouce skit.. Mus berniat nak buat contest mereka cipta label butik Mus.. Hehe.. Amacam? Ada yang berminat tak? Ok.. Kat bawah ni disertakan apa kriteria yang perlu ada pada label tuh nanti..

**Cuma guna 2 color.. Background+ Wording.. Background putih + Wording merah.. **Mesti ada perkataan, "Jarum Sutera 012-4577301"..
**Perlu ada something clip art berkaitan dengan nama "Jarum Sutera".. Tapi jika tiada tapi design ala-ala kerawang menarik pun ok juga kan? Ekekek..
**Simple dan menarik..
**Size adalah 10mm x 40mm..
**Sapa nak design ikut idea Mus ni? Perkataan "Jarum Sutera" tuh ala2 dijahit dengan benang yang ada di jarum.. Huhu? Boleh? Alternatif..

Ok.. Itu sajala rasanya.. Tapi after all.. Jika peserta ada idea yang lebih menarik, tak kisahla macam mana pun.. Design dan email saja pada Mus ok.. Leisure contest.. Hehe.. Mus bukak contest ni seminggu ok.. Bermula dari hari ni 17 Nov 09 hingga 24 Nov 09 ok.. Design yang siap, email pada Mus, musliha.yusof@gmail.com..

Apa peserta perlu buat adalah sila tinggalkan link di komen selepas dah email Mus ok.. Baru Mus tahu sapa yang masuk semua.. Serta.. Jangan lupa letakkan design masing-masing kat blog dan war-war kan tentang contest Mus ok..

Dah nama contest mesti ada hadiah kan? Nanti Mus upkan gambar hadiahnya.. Kasik surprise sikit.. Atau peserta boleh suggest apa hadiah mau dari Mus? Boleh ditimbangkan.. Juga, pada yang masuk contest, yang mencuba, juga tunggu.. Mesti akan ada something in return.. Walau kecil, tak sesia usaha semua yang mencuba.. So, apalagi.. Mari kawan-kawan.. Bantu Mus design label butik Mus.. Good luck ok.. Mus dahului dengan terima kasih.. Hugsss..

P/S - Ini adalah cloth label ok.. So, boleh agak kan kalau just satu kaler je benang sulam dia.. Hehe.. Tq..

10 comments:

My Rayyan said...

ting tong hehehe
cik kema dah join ok!

Mrs. Fedex said...

ha.. cik mus dengan pantas pi tengok.. ekekeke..

misa said...

salam..

cik mus...
saya pun mau join..
http://craftyspace.blogspot.com/

cik kema,
aduhai.. konsep tersama le.. dah sebut jarum.. dlm kepala terbayang jarum jer.. issk..

D' Cottage Crafts Owner said...

Salam Musliha,

I dah sent the file.. Cuma rasanya utk cloth label, terlebih color plaks sbb walau pun merah putih tapi lebih tona since u want kerawang too..

Mrs. Fedex said...

salam misa..
dah tgk dah.. nice.. nice..
tq okies..

kak ina..
mus dah tgk juga..
nice sgt kaler..
ahahaha.. xyah la ikut mengarut akal mus tuh, nak buat cloth label kecik2 jer..
tq ok kak ina..

sLeEpy said...

salam perkenalan kak mus..
sLeEpy nak join contest yang kak mus bwat neh.. :)

http://myfreakydolls.blogspot.com/2009/11/contest-design-label-jarum-sutera-by.html

D' Cottage Crafts Owner said...

K.ina tambah lagi design.. tgh rajin ni... Tgk kat blog..

Supposed tanpa kerawang background tuh.. file asal mana tah tadi save..v

Mrs. Fedex said...

sleepy..
salam perkenalan kembali..
kak mus dah tegok dah..
suka sumer.. hahaha..
rambanga mata ok..
thanks join contest kak mus..

kak ina..
rambang mata mus buka email tgk design tuh sumer..
semua suka.. tatau mana nak pilih..
rajin ok kak ina..
thanks ya kak ina..

sweetcraft store said...

br anta emel kat akk td..nk join jugak...hrp smpt

Mrs. Fedex said...

yer sweet craft..
dah dapat.. thanks..