Paddle Pop Bear

Wednesday, April 23, 2008

Jeng.. Jeng.. Jeng.. Paddle Pop Bear in the house.. Yuuhuu.. Berjangkit ngan Bebe D.. Tengok kawan-kawan, sedap tak? Walalala.. This yarn looks yummy, am I right? Yarn ni colour variagated pastel rainbow sejibik macam kaler aiskrim paddle pop Wall's.. Sesambil crochet bear ni selalu teringat aiskrim, sangat sedap rasa.. Crochet guna Marvel 8 ply yarn.. A bit besar diameter compare to benang bulu kambing Nona yang biasa tuh.. Juga yarn ni lembut.. Siap di antara masa menjadik musang malam-malam tangkap ayam dan bekerja di siang hari.. Haha.. Sangat enjoy masa buat bear ni, maybe sebab the colours.. Pastel colour rasa tenang je kan.. Sangat suka bear ni, enjoy giler.. Huhu.. Dah habes tensen-tensen sikit ni, so nak mula balik tatting Mom's Pink Doily yang direhatkan sementara.. Berdosa kalu tak siap.. Haha.. Jom.. Kita tatting semula..

3 comments:

Akinol said...

See Please Here

MamaFaMi said...

Salaam...

Mama selalu kepingin nak kait patung cam ni...tapi agaknya memang tak ada talent dan kesabaran....on top of that, tak de orang nak ajar pun.. nak ikut magazine, baca pun tak reti pattern dia tu!

MamaFaMi
http://mamafami.fotopages.com

Musliha said...

Mamafami.. Welcome..
Mus dulu pun belajar kat web Jepun jer nak kait menda alah ni..
Memula memang tak paham..
Tapi mula denga satu then dah boleh buat dah if tgk kiraan dia..
Mamafami nak belajar ke?
If dah memang pandai mengait, dah boleh dah.. Jom la sama2..