DIY

Tuesday, April 8, 2008

Nih bukan hasil kerja tangan Mus.. Tapi ni hasil kerja tangan EP.. Mus ni cuma tolong pegang masa dia nak gam benda alah kecik2 tuh semua.. Sangat-sangat kecil.. Terketar-ketar tangan Mus cuba pegang.. Haha.. Dia pegang dan buat semua guna penyepit besi ujung tajam tuh.. Perlu ketelitian yang tinggi.. Jahit bantal kat sofa tuh pun sangat-sangat kecil.. Baru siap ni after 2 tahun dia peram.. Kalu kita buat sekali dengan dia, dia excited dan cepat habis.. Kalu tak, dia simpan je ha.. Si EP ni ada sekotak lagik tapi pattern lain.. Mus teringin betul.. Tapi tatau dapat beli di mana.. Kit ni dlm bahasa Jepun.. EP cakap dulu ada colleague jual benda ni, so dia rembat 3 kotak tapi sekotak dia dah kasik kawan dulu sebab tahu dah tak dapat nak siapkan.. Haha.. Kalu sesapa ada jumpa, belek2 la na, beritahu Mus, sekotak RM15 kata EP.. Sangat cantik tau.. Mus berkenan betul.. Rasa best dan nyaman jer bila tengok frame ni.. Haha..