Tom The Mouse

Friday, December 28, 2007

Mus siapkan Tom The Mouse ni semalam.. Walaupun kecik tapi amek masa juga ni, rasa macam dah 2 or 3 hari duk belek menatang ni.. Dahla atas kain 16 ct rasanya, penin la mata yang rabun ni tapi enjoy jugak.. Masa nak sort kaler tuh bermasalah la pulak, nampak semua kaler sama ja.. Hehe.. Mak Mus duk kata, "Kaler blind dah, grey ngan biru tak kenai.." Wahaha.. Apala ibu ku iteww.. Nanti nak carik frame buh Tom.. Tom ni free kit dari magazine Cross Stitch Crazy.. Dia ala2 tampal kat kertas yg dia sedia tuh then framekan.. Nanti dah siap semua baru tunjuk len.. Pas ni tatau nak mula apa pulak.. Rasa macam nak bersenang-lenang tengok tv ja tapi macam tak best la.. Haha.. Nantila tengok kita korek apa yang patut dalam gobok.. Hehe..

1 comments:

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is