Handmade Bag

Thursday, May 17, 2007










This is my friend's handmade bag.. By EP Chan.. LOL Saja nak kasik cuci mata.. Mus admire betui beg nih.. Nak kata dia pandai menjahit, tak jugak.. Beg nih dari imaginasi dia tengok beg jenama mahal2.. Dia memang suka browse internet tengok beg2, cuci mata mata breakfast time.. Then dia lukis plan, assembly drawing, keluarkan BOM untuk beli barang, then sikit skill here and there and walla! What a nice beg, sangat kemas jahitan even amatur.. Salute la kat dia.. Tuh dia sedang merancang nak buat patchwork bag pulak.. Tengah memborong kain2 cotton tuh.. Ermm.. Cikgu dekat nih, boleh suh dia ajar buat satu.. Congrats EP!

2 comments:

Hida said...

pandai la EP Chan buat bag....
cayala... macam pro jer...
boleh belaja tak?

Musliha said...

Ha.. Ha.. Kak Da nak belajar eh? mau tau aa.. Pengerasnya janagn lupa neh.. Ha.. Ha..