After 3 Years..

Saturday, April 21, 2012

As-salam..

After 3 years.. Mai kita pakat gelak guling-guling.. Exactly after 3 years, baru siap ini quilt.. Dah siap basting tergantung menutup rak Mus masa nak kenduri that previous year.. After 3 years, baru siap quilt dan bind.. Haha.. Apa nak jadi ha? Ish.. Ish.. Amek masa beberapa hari ja nak quilt dan bind.. Mekalau malas, bertahun-tahun pun tak siap yer.. Ekekeke.. Ok la.. After this, menunggu beberapa senarai quilt lagi.. Boleh percaya ker ni ha? Ekekek.. Will see ok.. Hopefully.. Hopefully masih berpegang pada kata-kata.. Muahahaha..

4 comments:

Angah said...

aslm mus,..tkpala lepas 3 thon pun menjadik jugak bauatan hang,,mcm aku byk sgt tergendala emm alahai...cantik arr ...awat lama tk update..?

Kuazue Mohamad said...

caiyok2x.... mus boleh..

man said...

blh jual ni..heheh

Mrs. Fedex said...

Angah..
Lawa ha? Tq na..
Duk meng-hibernate.. Tu pasai lemau update.. Haha..

Kuazue..
Caiyok.. Caiyok.. Ekekekek..

Man..
Nak beli ka? Ekekekek..