My BF Journey - Stok Bulan Februari 2011

Wednesday, March 9, 2011

As-Salam..

Tenggelam timbui no Mus ni.. Ekekek.. Lama aihhh xkepo-kepo.. Lusa, Jumaat Mus dah mula kerja.. Sat saja no.. Diam tak diam dah 2 bulan lamanya Mus menapak kumpul lemak kat rumah ni.. Sakan! Ok.. Kali ni nak cerita pasai susu.. 9 bulan kumpul ilmu.. 2 bulan sakan simpan stock.. Invest itu ini di bulan ke-9.. Haishhh.. Macam-macam.. Hasilnya.. Puas hati.. Esok genap 2 bulan Alisha minum susu ibu.. 4 bulan usaha lagi akan genap 6 bulan.. Harap-harap Mus mampu.. Mus cuba sedaya-upaya untuk fully BF Alisha selama 2 tahun.. Moga niat Mus ni diberkati dan diredhai.. Yang perlu hanya usaha sekarang ni.. Usaha dan tawakkal.. Selalu jenguk-jenguk blog kawan-kawan yang fully BF buat pedoman.. Hasil dah nampak sikit.. Mudah-mudahan berkekalan.. Doakan Mus juga na kawan-kawan.. Hugsss..

3 comments:

HaniCheLat said...

chaiyuk mus.. sarah dulu dapat eksklusif sampai 8 bulan je.

Nana said...

hahaha.. ni stock utk satu minggu ker??

Mrs. Fedex said...

hani..
chaiyuk.. chaiyuk..
moga dapat sampai 2 thn.. insyaAllah..

nana..
ini stock lebih dr satu minggu ni..