Jiji The Cik Gumi2

Tuesday, July 10, 2007

Proud to present this morning.. Me first completed Cik Gumi2, Jiji The Cik Gumi2.. Yeehaa.. Tak sangka sangat, all this while duk figure out macam mana nak buat this Amigurumi and now walla.. Haha.. Suka sangat semalam lepas terkial2 sakit tangan assemble Jiji.. Abah Mus kata naper mulut dia besaq? Haha.. Then Abah cakap lagi, dia bukan nyiau la, tuh macam rupa pink panther ja.. Haha.. Just this one grey la.. Mus cakap Mus dah ikut semua instruction, betul la ni.. Dia still cakap itu pink panther, bukan Jiji the nyiau.. Haha.. Takpala.. Pink panther ka, Jiji the nyiau ker.. Yang pasti this is my first ever Amigurumi and I am proud of myself.. Haha.. Happy viewing my stitching buddies.. Dan tak lupa buat Ahkak Index, kasik Jiji tengok his twin eh.. Haha..

2 comments:

shah said...

salam cik mus.... wow cantiknya n cutes ur jiji... i bangga u dpt siapkan dg begitu cepat walaupun bz dg keja n mcm2 lg.... kesian tangan u sakit, anyway now u dah berjaya,... blh i tumpang hepi.......

Musliha said...

Shah.. Haha.. Thanks for the compliment, appreciate that.. Nanti I tunjukkan u.. My Jiji now dah dpt mata.. Looks alike pink panther.. Haha..