Laksa Sarawak.. Dulu cukup risau nak buat Laksa Sarawak sebab banyak sangat komen kata tak sedapla, rasa rempah la, macam2 la.. Tapi sekali try.. Walalala.. Sedap betui.. Teruja.. Tak rugi la kalu try buat, senang je reneh kuah bagai.. Pes laksa ni dah lama simpan dalam gobok, tak expired lagi.. Haha.. Duk perabih stok lama gobok la ni.. Bukan nak katala, rasa lemak2 sedap, makan pulak dengan sambal udang kering memang terangkat.. Nyum.. Nyum.. Habes licin dek penangan sedapnya Laksa Sarawak.. Adik2 suruh buat lagi, tak puas makan katanya.. Haha.. Nampaknya nak kena carik supplier dari Sarawak la ni, tolong poskan pesnya.. Haha.. Kepada sesapa yang berkenaan, yang ada pes Laksa Sarawak dalam gobok, meh ler try buat.. Ahaksss..
PERINGATAN!!!
-
Sila klik pada *"available"* di barisan *"Label MUS"* di sebelah kiri
blogshop Mus untuk mengetahui barang-barang yang sedia available untuk
dijual..
Ter...
0 comments:
Post a Comment